23.6.2022

Pitkäaikainen mökkihaave toteutui Ristiinassa – helsinkiläinen Veera Kinnunen työskentelee ja viettää vapaa-aikaa Mikkelissä

Veera Kinnusen mökkiunelma toteutui vajaa parisen vuotta sitten, kun hän avopuolisonsa ja avopuolison veljen perheen kanssa hankki perheiden yhteismökin Mikkelistä. Kiinnostus Saimaan alueella mökkeilyyn nousi Veeran retkeillessä Neitvuoren maisemissa kesällä 2020.

Lue lisää
16.6.2022

Urpolan luontokeskus ja sen ympäristö yllättävät monipuolisuudellaan

Urpolan luontokeskus on avautunut jälleen kesäkaudeksi. Keskuksen toiminnanohjaaja Christiina Liikanen kertoo, mitä kaikkea luontokeskuksessa ja sen ympäristössä voikaan touhuta.

Lue lisää ››
9.6.2022

”Kaikki kartalla” – Mikkelin kaupunki panostaa uuteen paikkatieto- ja karttajärjestelmään

Kartta on yllättävän monipuolinen väline. Se on paikkatietojärjestelmä, joka tarjoaa monipuolisesti informaatiota ympäristöstä. Mikkelin kaupungin aikeena on nyt uudistaa järjestelmä ”yhden luukun palveluksi”, joka helpottaa ja tehostaa sekä sisäistä työskentelyä että asiakkaiden kokemuksia.

Lue lisää ››
2.6.2022

Mikkelin ysiluokkalaiset kokoontuivat torille yhteiselle lähiruokalounaalle

Pitopöydät notkuivat ja aurinkoinen sää helli, kun lähes 600 ysiä opettajineen nautiskelivat paikallisista mauista.

Lue lisää ››

Lähetä meille juttuidea!

Reilu, rohkea ja rakentava -juttusarjassa julkaistaan yksi artikkeli jokainen viikko vuoden 2022 ajan. Artikkelien tarkoituksena on tuottaa hyvää mieltä ja kertoa iloisia asioita Mikkelistä. Mistä asiasta olet Mikkelissä erittäin ylpeä? Mikä asia ansaitsisi mielestäsi tulla osaksi juttusarjaa? Anna juttuvinkkisi meille!